A mai nap is elég viccesen telt, tekintettel a hazánkban uralkodó "jégkrízis" helyzetre. Kezdem a legelején úgy lesz a legjobb mindenkinek :))

7:10--> Elindulok otthonról (mecsek) Ahogy kinyitom az ajtót a szemem elé tárul a csudás látvány, hogy 4-5 ember bukdácsol lefelé az utcánkon... Kissé kialvatlan fejjel az ugrott be először, hogy valami alkesz csapat akik már ilyen korán elverték a szomjat... tíz másodperc sem telt bele és rájöttem, hogy mi okból bukdácsolnak ilyen elkeseredetten, szinte az életükért küzdve. Az úton két-három centis tükör jég volt, ami ugyebár csúszik mint f*sz. Később én is csatlakoztam a bukdácsoló csapathoz és sorstársakhoz méltóan elég jól összehaverkodtunk mire leértünk az utcán :D (nem volt 2 perc elhihetitek).

Valahogy sikerült elkeverednem az iskoláig, ám ittis újabb meglepetések sorozata ért.

Az első észrevételem az volt, hogy becsöngettek már az első órára de kedves diák társaim még a folyosón toporogtak. A második, hogy amíg leértem az angol teremig egyetlen tanárral sem találkoztam ami ilyen tájt elég furcsa eset. Később kiderült, hogy iskolán jó pár tanulója be sem jött a jég miatt és a tanárok is hasonlóképpen jártak.

Végülis fél 11 ig bent kellett maradnunk ami alatt filmet néztünk, csúszkáltunk kint a jégen, autót betoltunk, és baromkodtunk. :D

Apropó csúszkálás: Ezúton is szeretném megköszönni Dániel Úrnak, hogy bearanyozta a reggelem egy felejthetetlen eséssel :D

fél 11 után az a kemény 60 ember aki bevonszolta magát az iskolába elkezdett "kiözönleni" a kapukon. Mi is kijutottunk valahogy a hatalmas tömegen és mindenki elindult a dolgára.

Mikor hazaértem közvetlenül jött is a nap híre: Mégpedig, hogy holnap tanítási szünet van!!! :D Kb. úgy örültem ennek a hírnek mint a karácsonynak.

Összességében ez is egy jó nap volt és ezért külön köszönet: a Jég-nek :D szal thank you Jég for pimping our day xDDD

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr73878171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dancika 2009.01.14. 20:52:19

Gergely Úr, Gergely Úr...jó a blog;) de honnan az ihlet? netán dancika.blog.hu-ról?(ingyen reklámXD) még1x grat. Auf Wiedersehen;)

Gecsa[Csokii] 2009.01.15. 12:35:53

Ez nagyon nagy Geri:D;) csak így tovább:)

GegeÚr ^^ 2009.01.15. 13:49:38

Köszönöm szépen :)) igyekszem :D
Ejnye Dániel Úr... a reklám helye nem itt van. Na jó most az egyszer elnézem de csak mert te vagy Dániel Úr xD
süti beállítások módosítása