Hola PPL :)) Ismét jelentkezem és roppant érdekfeszítő története(i)m van(nak) számotokra :)

Az egész eseménysorozat tegnapra nyúlik vissza ahol is drága testvéremmel és elszakíthatatlan pajtósommal Mathias-al (nem rex) megkóstoltunk egy kis (nem) fagyasztott zöldséget (qrvajó ez a zárójelezés... sztem tiszta laza :)) ilyenkor bűntetlenül beírhatsz akármilyen irdatlan baromságot a mondat közepére anélkül, hogy akárkinek feltűnne, hogy egyáltalán semmi köze nincs a mondandómhoz, mindössze esztétikai jelleggel vannak jelen a...KUSS) Na <torokköszörülés> szóval volt a vegetáriánus étrend (remélem jól írtam... XD) (na mostmár befejezem tényleg becsszó xDDD) eme csudás táplálék elfogyasztása után mókázni kezdtünk újdonsült barátunkon akit csak simán "arc"-nak nevezünk. (értitek... KUDarc xDDD) Elég fergeteges kedvünk támadt ami ki hatott az angol órai munkánkra is és ezt mélyen tisztelt vezetőnk diszkréten közölte is velünk.. minek következtében még jobb kedvünk támadt és már csak azért sem voltunk hajlandóak felfüggeszteni a szűnni nem akaró kurjongatások sorozatát.

Valamilyen úton, módon ez a nap is elmúlt és jött a holnap... azaz a Ma xD A kezdetekben még úgy tűnt, hogy ez is egy szürke hétköznap lesz és semmi sem tudja majd annyira feldobni, hogy überelje a tegnapit vagy akármelyik jobb napomat.... DE szeretnék hálát adni az Úrnak... a Dóri Úrnak, hogy megalkotta azt a bizonyos prezentációt amivel egy magasabb szintre emelte a "sírva röhögés" fogalmát :DDD Aki nem volt jelen bánhatja mert egy fergeteges stand up comedy-t varázsolt nekünk egyhangú iskolánk falai közé a sokak által közkedvelt és mélyen respektált (aki nem lenne tisztában a szó jelentésével annak elárulom, hogy "tisztelt"-et jelent... tenkjú urbánszótár :DDD) Dóri Úr :)) Szóval mindannyiunk nevében mondhatom, hogy Dóri Úr for president xDDDD

További örömöt nyújtott számomra, hogy kijött a Kis András nevű vizuális szoftver újabb verziója: a 4.2  :)) A patch tartalmazza a következő nélkülözhetetlen elemeket: Gyakori nemköszönés, Új vizuális effektek (mint pl. Balázs Palit megszégyenítő hajkorona), új verbális jelek ÉS 24%-al gyorsabban képes elszívni egy átlagos méretű cigarettát. Szóval ajánlom mindenkinek a megtekintését és letesztelését :))

További Szép Nap:

Gege(Úr) ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr441007977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csenge :) 2009.03.17. 21:25:57

jol tolod gergö :) :D

Dancika 2009.03.18. 18:30:50

kurva nagy volt az az infó óra:D ,,van aki először a rudit borító csokiréteget eszi meg...,, :D:D
süti beállítások módosítása