Jajj a Gergő mostanában igen feledékeny szal okosan ki is hagytam az egyik legjobb részt. A mai napot: vagyis inkább a délután kései részét... Mikor is találkoztam egy régi pajtásommal Kornél úrral valamint egy nem olyan régi pajtásommal Márióval az árkád előtt. A találkozó következménye képpen elindultunk a király utca felé új kalandok után nézve. Az első állomásunk pár kedves utcazenész volt akik gitárul kíséretében igen jó hangulatot teremtettek a színháztéren. Mi is bekapcsolódtunk a "jóhangulatcsinálsába" és nekiálltunk gátlástalanul ropni jó magyar lelkületünkhöz híven (itt felhívnám a figyelmét mindenkinek aki nincs tisztában a "ropni" szó jelentésével... ez nem a "lopni" elírása hanem a magyar táncok művelésének elfogadott kifejezése) Kisebb tapsvihar és nevetéshullám után továbbáltunk.

Később Márió barátommal betértünk egy helyi ruházati üzletbe és diplomatikusan megkérdtük az eladótól, hogy netán tudna-e szolgála némi zsíroskenyérrel mire a válasz unottan a következő volt: "nem gyerekek ez egy ruházati üzlet".... Hát vannak emberek akik nem tudják értékelni a nagyszerű humorunkat xDDD

Majd mentünk tovább és tovább mígnem elértünk egy számomra ismeretlen és kimondhatatlan nevű pizzériához, amelynek ablakain át jó rálátás nyílott a kedves bent falatozó vendégekre... A jóétkű vendégek között véltünk felfedezni néhány igen dekoratív leányzót akikkel éles mutogatáscsatába keveredtünk az ablaküvegen keresztül :))

Meg is untuk a rengeteg baromságot és elkísértük Kornél urat félútig haza majd mi is nyugovóra tértünk az ágoston téren néhány roma társaságában xDDD

Na megvolt a szerkesztés mostmár nyugodtan alszik a világ újra!!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr5994561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása