Sziasztok fiúklányok!

Tegnap végre elmehettem kicsit zülleni. (Nem túl jó tanulmányi eredményemnek köszönhetően egy kisebb "büntin" mentem keresztül ami jócskán kivonta a szervezetemben felhalmozódott tíédzsszí és alkoholmaradványokat, történetesen 1 teljes hónapig nem fogyasztottam semmilyen alkoholszármazékot...)

Meglátogattuk páran a pizzaroként közismert kultúrális elosztóközpontot..- Megjegyzés: páran említették, hogy ez a hely hamarosan helyettesíteni fogja drága kupolánkat, nekik üzenem, hogy SOHAAAA!!! :D kupolát nem adjuk!- szóval próbáltam átérezni a pizzaro hangulatot de nem nagyon jött át, így az este is kissé rövidre sikeredett pedig elég jó lelki állapotban indultam neki. Nem mondhatom, hogy rossz hangulatom volt de nem volt meg az a fergeteges "nagyonbe**szunk" hangulat így nem is **sztunk be nagyon... csak páran egy kicsit :) Eleget tettünk vegetáriánus életmódunk szükségleteinek is és így egy kicsit jobb volt az öszkép. Volt szarzene, volt csocsózás, volt röhögés szóval nincs miért panaszkodni.

Más: Mátéval és Kristóffal rászántuk magunkat egy kis küzdősportra (hál' misinek :DD) szóval hétfőtől lehet félni meg rettegni meg asztalalábújni mert csúnyán szét leszünk verve :DDD  (mármint egy darabig mi... utána ha sikerül átesni a ló másik oldalára már azok akik belénk kötnek... legalábbis reméljük x)) Csütörtökön megnéztünk egy edzést és láthattuk, hogy Misi már a high-end sztrítfájter kategória felé halad, de mégsem tesz túl azon a figurán akinek combja meghaladja hármunk nettó térfogatát x) szal fincsi lesz.

Aki még nem tudná új bizniszbe kezdtünk... méghozzá a kábítószer piacon. Mostantól tőlünk lehet igényelni a pakkozott zsömlét ami elméletileg legális de a gyakorlatban teljesen kiszámíthatatlan halucinogén hatásokkal rendelkezik. A legrosszabb esetben ha szájon át alkalmazzuk olyan képzelgéseink lehetnek mintha zsömlét ennénk O.o szerintem egy próbát mindenképp megér... de óvatosan rejtsétek el a szülők és a rend őrei előtt nehogy komolyabb szabálysértés miatt letöltendő fegyházbüntetésre ítélődjetek mert az se nektek se pedig a Magyar Sütőipari zrt.-nek nem kedvez :)

Ennyi voltam mára: Gege

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr201592705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása