GegeÚr ^^ 2009.12.05. 20:33

Reset

Itt is van a visszatérő post... :) A tegnapi nap folyamán írt egy nem túl régi de annál dekoratívabb ismerősöm (csak említés szintjén : az adott ismerős jelen esetben egy hölgy), hogy lassacskán írhatnék valami újat is a blogomra mert elég gyakran felnéz és szomorúan veszi tudomásul, hogy nem érkezett már nagyon nagyon régóta új bejegyzés drága blogomra.

Mostanában egy új betegség, mondhatni járvány tombol kedves barátaim körében... és ez a betegség tizedeli az osztályunkat is... A betegség neve nem más mint a sokak által jól ismert és rettegett Farmville! :) (látom is magam előtt akik most ezt a szót elolvasták -és éppen egy másik ablakban nem kicsiny farmjukat pátyolgatják- már lépnek is be, hogy csökkentsék függőségük kínzó tüneteit. Aki még nem regisztrált megteheti facebookon keresztül és máris búcsút mondhat egy pár hétre a kegyetlen valóságtól és máris transzformálódhat hozzánk hasonló virtuál paraszttá.

Más : Tegnap érkezett hozzánk egy új családtak... egy 38 as cipő méretével megegyező nagyságú francia bulldog személyében  :) Aki tud valami használható leány kutyanévvel szolgálni az bátran kommenteljen. Jah és akinek van valami jó módszere arra, hogyan tanítsuk meg a drága ebet, hogy ne mindíg a legnehezebben elérhető helyekre szarjon... az is jelezze segítő szándékát.

Betegségemből adódóan nincs túl sok adrenalin fröccsben részem mostanában de ha történik valami roppant érdekes ígérem írok :) csummendáré

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr141576642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dancika 2009.12.08. 01:19:08

ahogy korábban mondtad: "az osztály farmvillező részének a tanulmányi eredménye rohamosan romlik" és milyen igaz :|
süti beállítások módosítása