Szombat délután kedves barátom Máté fejéből kipattant az ötlet, hogy mi lenne ha lemennék Harkányba egy kicsit zülleni.... én persze boldogan beleegyeztem a dologba.

17:30 : a busz elindul Harkány felé, a fedélzetén jómagammal és néhány roma származású honfitársammal akik az utazást igen jó hangulattal spékelték meg ősmagyar nótáikkal. :D (bakker ez de durva mondat lett xDD)

17:32 : Telefonálok Máté barátomnak, hogy hamarosan megérkezem Harkányba... itt a történetben egy igen éles fordulópont következett be, mivel kiderült, hogy Máté barátom még pécsett tartózkodik, és a legközelebbi busz csak 18:00 kor indul ... A kezdeti sokkhatásokon túljutva abba maradtunk, hogy én megvárom őt Harkányban a buszmegállóban.

18:10 : A buszom megérkezett Harkányba. A tömegközlekedési eszközről leszállva egyből egy meglepő dologra lettem figyelmes: Az egész utca csupa jég és a nettó hőmérséklet is jócskán a mínuszban volt... Na mondom ez szép lesz, végül is csak 30 percet kell itt töltenem egyedül a zord körülmények között. xD

No name üres.... az utcák szintúgy, én pedig nekiindultam egy kellemes pihentető sétának Harkány utcáin. Tettem egy kört erre, meg még egy kört arra és a 30 perc alatt egyetlen egy emberrel találkoztam. (ő is inkább hasonlított egy csapzott kutyára mint homo sapiens sapiens-re :D)

18:40 : Máté barátom megérkezett. A vidám találkozás pillanatát egy pár "Bazd meg ezt de elbasztuk!!" tartalmú mondat aranyozta be.... :D A találkozást követően pár percen belül össze is futottunk a vitéz Batikkal aki éppen pécsre igyekezett. Ezek után elindultunk Máté barátom rezidenciájára. Az ajtón belépve Kis András 2.0 látványa fogadott (és egyidejűleg le is sokkolt elég rendesen XD) -Hogy miért 2.0?---> Új haj, szemüveg, megváltozott külső, és megnőtt karizma :D Ezt nyújtja a Kis András 2.0 xD (bocsi András ezt nem hagyhattam ki :DDD)

Nem sokkal később megvacsiztunk és már indultunk is a Harkányiak legkedveltebb szórakozóhelyére: a híres/hírhedt No Name-be :D Itt találkoztunk Kecskével, Samuval, Szabival és pár helyi legendával akiket nem nevezek nevén (ennek fő oka a nevük ismeretének hiánya xD). Volt biliárd, csocsó és poker, de ezek közül most a poker versenyt emelném ki az állandúsult chip leaderrel Kis András 2.0-val :D (2 rebuy-al nem is buktál túl sokat xD) A poker megmérettetés másik sztár játékosa volt Martin, aki ugyan töri a magyart és a lapok sorrendjével sincs tisztában, de elég jól lekopasztott mindenkit xD.

Olyan 11:00 és 11:30 körül elkezdett kiürülni a hely. Még egy utolsó biliárd meccs Mátéval és Szabival :)) (amit ugyebár elég szépen megnyertünk... Mivel Máté volt olyan kedves és a kis mancsával eltette a feketét... persze rossz helyre xD) és mi is cuccoltunk és indultunk hazafelé.

Éjfél és fél 1 között hazaértünk és levágódtunk a fotelba filmet nézni. Olyan fél három körül pedig bevágtuk a szunyát... :D (meg telefingottuk a takarót de erről inkább nem beszélnék :D)

Szóval így telt el a szombat esténk (vasárnap hajnalunk) A jó hangulatért külön köszönet: Máténak, kedves édesanyjának és az elmaradhatatlan Lil' Tominak aki valójában egy nagy gengszter! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr19885237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása