Na gyerekek!!! Drága Kármen nővér unszolására megint rászántam magam a blogom bővítésére... Pedig már kezdtem feladni a dolgot, hátha senki nem fog sírni utána. Na nem mintha nem szeretném roppant értelmes gondolataimat megosztani Veletek (Honored and Fully Respected olvasókkal) de mostanság nem igazán volt időm ilyesfajta dolgokra. Sok mesélni valóm van szal készítsetek be kaját, piát, bilit, zsepit, telókat kikapcsolni és az idegesítő családtagokat is eliminálni a környezetből, hogy teljes fókuszban legyetek befogadóképesek az áramló értelemre amely az elkövetkező sorokban fog kibontakozni.

Kezdem a nem is olyan rég múlttal: A hétvégével... Péntek: khmm... egy szóval össze tudom foglalni mindenki számára érthető módon ezt a napot: F.O.S (f*aszom oszt sajt xD) Egy a szívemhez igen közel álló személynek sikerült az estét tönkre baxnia.... Deámhélóóó igazán nincs semmi ok az aggodalomra mert a szombat és a vasárnap együttesen százmilliószorosan kárpótolt a kezdeti attitűdromlásért :P Here comes the Szombat: reggel 8-re edzés, ahol jól elbarmultunk szokás szerint, jót mulattunk Susu bácsi rózsaszín elements-es pólóján és új becenevet kapott... Ken (aki nem lenne tisztában a dolog ironikus mivoltával gondoljon csak Barbie hű "társára" a szőke és sármos Ken-re xDD) Délután edzésről haza és jött a punnyadós rész buli híján, mivel a vasárnap is elég "odakrumpolósra" (később esik erről szó) sikeredett.

Na eljött a várva várt vasárnap: Reggel nagy nehezen kitápászkodok az ágyból, az abszolút 0-hoz közelítő mozgáskoordinációm okán elnavigálódtam infrahangok segítségével a legközelebbi fürdőszobáig ahol sikerült a döglött hal arckifejezésemet egy épelméjű emberévé varázsolnom :)) Jött a reggeli majd az elmaradhatatlan pakolás. Ugyanis a mai nap kerül megrendezésre az I. Elements Workshop megagigacsrutálbrutál tanárokkal és persze az elmaradhatatlan Norbival. Na térjünk vissza a pakoláshoz: Pár percen belül kiderült, hogy nem igazán fogok beférni a táskába az 500 szendvics és 60 liter víz miatt... de sebaj pár póló cipő kidobva és máris ready to go voltam. ^^ Odaértünk negyed 10 körül a Fordan Tánccentrum elé, és szép lassan elkezdtek gyűlni a csapattársak a hangulat pedig már itt kezdett a tetőfok felé hajazni, de később jöttek az igazi gigászok... név szerint: Túri Lali, Kelemen Kati és persze <tapsvihar, ujjongás> Gomes!!!!       Jött az első óra Lali közreműködésével, ami hát finoman szólva atomdurvára sikerült. A szünetben mindenki végig gondolta még1x az életét és a végkimerültség réme kísértett, de még rendesen elfáradni sem volt időnk mert már jött is az éles váltás Kati személyében. Maga a stílus nekem nem igazán jött be de a hangulat amit odavarázsolt nagyon feldobott és már nem is érdekelt h milyen qrvafáradt vagyok :D De aztán jött:

Gomes (aki egy külön bekezdést érdemel :P) és a slow down hip-hop valamint a KRUMP!!!! Annyit KRUMP-oltunk, hogy egész nap azon voltam h mindenkit leKRUMP-oljak xDDDD Az az egyéniség amit ő képvisel valami egészen más mintsem, hogy emberinek nevezzük... a Szuperhős sokkal ideillőbb kifejezés arra amit Ő művel. :)) Szal Respect!

A workshop után eljött a még várva vártabb fellépés!!!! A Művészeti Szakközépiskola falain belül kezdtek gyülekezni az ország külömböző pontjairól a jobbnál jobb táncosok és a külömböző műfajok képviselői. (mondjuk a kezdetektől evidens volt, hogy mi vagyunk a legjobbak de azért a sok ember megadta az alaphangulatot a fárasztó nap után) Annyira felpörögtem mire sorra kerültünk, hogy kb 4x-es sebességgel kezdtem el nyomni a koreot aminek következtében kicsit el is baxtam, de sebaj azért odaKRUMP-oltunk :PP Láttunk még pár igenjó hátsót is :PP ugy. Sus, Bence xDD

Röviden ennyi amit meg szerettem vna veletek osztani. Ha valaki helyesírási hibát vél felfedezni a fenti szövegben kérem azonnal értesítsen valamilyen úton-módon, és minél hamarabb ki fogom javítani becsszó :))))

További szép estét, respektáció és aloha!!!! U.i:(Krumpoljatok sokat... az erősíti a csontokat xDD)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanysajt.blog.hu/api/trackback/id/tr30994497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása